Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Βάφει τα χέρια της με αίμα χριστιανών η κυβέρνηση - Τάχθηκε υπέρ της επιδρομής


Oλοκληρώθηκε η συνάντηση των υπουργών εξωτερικών Ε.Βενιζέλου και Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλου με αντικείμενο την συριακή κρίση και επιβεβαιώθηκε η θέση της κυβέρνησης Σαμαρά ότι υποστηρίζει την επίθεση κατά της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας και την στήριξη των δολοφόνων ισλαμιστών.

Οι δύο υπουργοί μετά την συνάντησή τους δήλωσαν ότι "Θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Η Ελλάδα επιδιώκει πολιτική λύση και τάσσεται στο πλευρό των λαών της περιοχής που αγωνίζονται για τη δημοκρατία" εννοώντας ότι θα κάνουμε ότι μας πουν οι ΗΠΑ και θα παράσχουμε κάθε διευκόλυνση στις δυτικές δυνάμεις που θα βομβαρδίσουν την Συρία και βέβαια θα στηρίξουμε τους ισλαμιστές για να έρθει η ... δημοκρατία!

Δηλαδή στις "υποχρεώσεις" μας είναι να προκαλέσουμε την εξόντωση 2,5 εκατομ. χριστιανών και κυρίως Ελληνορθοδόξων και να στηρίξουμε τους δολοφόνους ισλαμιστές...

Ο υπουργός Εξωτερικών, αφού υιοθετεί πλήρως τη ΝΑΤΟϊκή άποψη για το έγκλημα με τα χημικά, ζητάει «διεθνή απάντηση στο όνομα της νομιμότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», συμπλέοντας απολύτως με την άγρια Δύση της επέμβασης κατά της Συρίας. 

Το βίντεο αφιερωμένο στην ξενόδουλη κυβέρνηση - μαριονέτα της Ελλάδος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου